Tokoilua

Päätin nyt sitten lisätä tuota koirakoulutusta. Käyn siis kerran viikkoon tuolla perustottelevaisuuskoulutuksessa ja lisäksi viikonloppuna tottelevaisuuskilpailuihin tähtäävässä koulutuksessa. Valitettavasti en sinne aina pääse, mutta minkäs teet. Olin tyytyväinen Kempukseen, vaikka onkin porukan nuorin. Käytiin alkuverryttelyksi lenkillä Taavin kanssa, joten enimmät innot jäivät lenkkipolulle ja malttoi keskittyä kentällä. Ei välittänyt hirvittävästi muista koirista ja vaikka irti piti välillä koiraa, niin ei lähtenyt omille teilleen, kun muut olivat tarpeeksi kaukana.

Eilen tuli käytyä katsomassa toko-kilpailuja ja hienoltahan se näytti – yksi Hulivilin tollerikin oli mukana, Hulivilin Stepping Around, Kalle. Alokasluokassa Kempuksen kanssa tavoitteena on kolme ykköstulosta. Saa nyt nähdä mikä alkaa tuottamaan eniten ongelmia eli että millä aikajänteellä tuo on mahdollista saavuttaa. Ajattelin kuitenkin asettaa sen tavoitteeksi.

Kempus on ilmoitettu Orivedelle pentunäyttelyyn ensi viikonlopuksi. Sinne siis. Näyttelykoulutus on kyllä jäänyt luvattoman vähälle, mitä nyt hampaiden katsomista lähinnä rutiinilla tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: