Ensimmäinen päivä Kiki-elämää

Päiväohjelma alkoi tänään Kikin hakemisella Kuopiosta. Kati malttoi luopua naperosta ja siitä alkoi automatka Mikkeliin.

Kiki piti heti alussa kymmenen minuutin huutokonsertin, jonka jälkeen rauhoittui ja alkoi nukkumaan. Koiran hiljettyä mies nukahti samaan aikaan ja aloitti puolestaan pidemmän kuorsauskonsertin. Pari kertaa Kiki heräsi matkalla, mutta jatkoi samoin tein nukkumista. Olin aikonut pitää pissatauon matkalla, mutta kun rauha oli maassa ja unta riitti, niin ajettiin suoraan Mikkeliin ilman pysähdystä.

Pihassa olikin heti naapurin jackrusselit vastassa tervehtimässä ja sattuipa työkaverikin samaan aikaan kulkemaan kadulla. Unenpöpperöinen Kiki alkuun hieman mietti, että mitähän tässä uskaltaa, mutta kiinnostus heräsi nopeasti. Sisällä olikin saman tein ruoka-aika ja nokoset päälle. Iltapäivä sujuikin nokostellessa ja leikkiessä. Illalla lähdettiin saunomaan ja yllättäen sieltäkin löytyi koira. Alkuun pidin koirat toisistaan erossa, mutta sileäkarvainen noutaja tajusi itsekin pitää välimatkaa, joten ongelmia ei tullut. Kerran Kikin mielestä koira tuli liian lähelle ja pienestä koirasta lähtien yllättäen murinat ilmoille. Loppuajasta kuitenkin jo haki leikkimään. Muuten alkoi Kikistä lähteä jo menoa ja meininkiä. Leikkisyyttä ja juoksuspurtteja. Otti yllättävän paljon etäisyyttä jo ensimmäisenä päivänä. Saa nähdä miten tulevaisuudessa saadaan pysymään lähellä.

Välillä Kiki on hieman vinkunut, mutta pääasiassa on mennyt kyllä ihan mukavasti ensimmäiseksi päiväksi. Nähtäväksi jää miten yöllä nukuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: