5, 4, 3..

Viikonlopun pentutreffit lähestyvät hyvää vauhtia ja odotus senkuin kiihtyy. Kolmisenkymmenen hengen porukka kokoontuu tolleroimaan, joten puheenaiheet ovat jo tässä vaiheessa melko selvät 🙂 Pimeneviin iltoihin tämä on ehdottomasti kauden odotetuin tapahtuma.

Viimeisimpien koulutusten parasta antia oli, kun sain ensimmäisiä kertoja Kikin innostumaan damin tuomisesta itselleni. Tein vaihtareita tennispalloon. Aiemmin on sisällä tätä kokeiltu lähinnä istualtaan, muttei ole kunnolla pelannut. Nyt pystyi ulkona hyvin pakittelemaan ja toisaalta koiran kiinnostus oli jo siinä vaiheessa hyvin pitkälle namikeskeinen. Koulutuksissahan Kiki on pelannut yllättävän hyvin, joten jaksaa jotenkin siellä keskittyä treeniin tai ehkä sitä itse tsemppaa muiden koirien läsnäollessa kontaktin pitämiseen enemmän. Kikin ongelmana ei ole ollut noutoesineen kantaminen vaan siinä lähinnä se, että menee itsestä pois päin. Kouluttaja oli sitä mieltä, ettei kannata kehua, jos ei ole tulossa luokse päin.

Pentutreffeille tulijoille tiedoksi, että se ensimmäisenä rapaisin ja/tai märin koira on hyvin todennäköisesti minun. Huomenna sitten taas noutotreenit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: